Google + Hesabını Silme ( Gmail Hesabını Silmeden )

Bir hevesle açtığınız Google + hesabınızı kapatmakta güçlük mü çekiyorsunuz ? yada gmail hesabınızında kapanmasından mı korkuyorsunuz ? Çözümünü şimdi sizlere görsel olarak anlatacağım. Google'ın başarısız Buzz denemesinden sonra Facebook'a rakip olarak çıkarttığı Google+ servisi bildiğiniz gibi ilk çıktığında sadece davetiye ile üye alımı yapıyordu. O zamanlar pek çok kişi merakından veya sırf Google+ hesabına sahip olup farklı görünmek amacıyla(!) fellik fellik davetiye aradı. Keza ben de ilk zamanlar Google+ kullanmak için can atanlardan biriydim.

İşte adım adım Google+ hesabını silme rehberi;




Google+ açtıktan sonra sağ üstteki çark simgesine tıklayıp 'Google+ ayarları'na girin.


Ardından 'Hesap Özeti' bölümüne tıklayıp açılan sayfanın altında bulunan 'Profili sil ve ilişkili Google+ özelliklerini kaldır'a tıklayın.

Açılan sayfadan Google+ içeriğini sil seçeneğine tıklayıp aşağıda bulunan Gerekli: Bu hizmeti silme işleminin geri alınamayacağını ve sildiğim verilerin geri yüklenemeyeceğini anlıyorum. Uyarı cümlesinin yanındaki kutucuğu işaretleyince aktif olan 'Seçili hizmetleri kaldır'a tıklayın.


Evet işte bu kadar! Google+ hesabınızı geri dönüşü olmayacak şekilde sildiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder